El Col·lectiu del Bloc de Carcaixent denunciarà en la pròxima comissió d’interior de l’Ajuntament de Carcaixent la greu mancança de serveis municipals que han patit els ciutadans de la ciutat durant el mes d’agost, a causa, principalment, de la nul·la capacitat del regidor d’interior per organitzar els torns de vacances dels funcionaris municipals assegurant l’atenció als ciutadans.

Així al problema de l’escassetat de policia municipal (s’han autoritzat huit comissions de servei tot i saber que el servei quedaria afectat) cal sumar el tancament durant tot o gran part del mes d’agost, del Pavelló Cobert, les pistes de la FEVE, la Biblioteca Municipal (en horari de vesprada) i el Centre d’Informació Juvenil.

Des del Bloc considerem especialment greu el tancament durant les vesprades de la Biblioteca Municipal, més encara si considerem que aquest és un servei molt demandat pels joves estudiants que busquen un lloc tranquil i fresc on preparar els exàmens de setembre. Si s’ha obert de matí i de nit, per què no durant les vesprades?

El mateix ha succeït amb el Pavelló Cobert i les pistes de la FEVE, tancat tot el mes d’agost, de manera que les instal·lacions del poliesportiu han estat saturades, agreujant-se la situació l’ultima setmana d’agost amb les pre-temporades dels diferents clubs esportius del poble.

Per al Bloc açò és una clara conseqüència per una banda de la mala situació econòmica en què es troba l’Ajuntament, que ha impedit que el PP haja contractat personal per cobrir les vacants produïdes per les vacances, però sobretot de la mala gestió del regidor delegat de personal que no ha sigut capaç de preveure la situació que s’ha produït, i que ha preferit privar els ciutadans d’uns serveis altament demandats en un estiu en què més que mai, els carcaixentins han optat per romandre a la ciutat. Açò contrasta clarament amb la situació que es produeix en altres èpoques de l’any en què el PP no té problema en contractar gent (normalment afí) per desenvolupar certes tasques certament prescindibles.

Des del Bloc pensem que es pot gestionar l’àrea de personal i les infrstructures municipals d’una altra manera, per a que els serveis estiguen garantits sense lesionar els interessos de ningú.