Un any més us convidem a l’acte que hem organitzat amb motiu del Dia de la Dona Treballadora. Serà el proper dijous 5 de març, a partir de les 19.30 h, al saló d’actes del Centre Municipal d’Empreses (Marquesa de Montortal, 54). L’acte consisitirà a la projecció del curtmetratge “Yo nunca tuve la culpa de la lluvia” i en finalitzar un debat-col·loqui.


Hi participaran:

Rosa Izquierdo Martínez, actriu, directora i guionista i autora d’este curtmetratge, però sobretot una dona compromesa en el seu treball. Guionista i directora de dos curtmetratges seleccionats en uns quants festivals i concursos, “Les edats de l’amor” i “Jo mai vaig tindre culpa de la pluja”. Ajudant de direcció, càmera i tècnica de so en diversos curtmetratges. Cantant solista en orquestra “Lluna de València” Cantant solista del grup “Tristos milicians”.

Paqui Méndez Martínez, periodista, guionista i autora de nombrosos treballs audiovisuals (documentals, sèries, programes televisius). Feminista i dona compromesa en la lluita per acabar amb la discriminació de les dones. Formada en nombrosos màsters cursos i congressos de gènere, és l’autora del cicle de conferències “Violència contra les dones” i del concurs “Curtmetratges per la Igualtat”, que coordina des de fa quatre anys.

Empar Bria, professora a l’Ies Arabista Ribera de Carcaixent, és membre de la Comissió per la Igualtat del centre, projecte que ha estat reconegut amb un premi de foment de la Igualtat entre Dones i Hòmens, dins dels premis d’Innovació Educativa d’Alzira 2008.

Brenda Llopis, jove amb una llarga experiència laboral en oficis catalogats típicaments masculins. Ha treballat en la construcció o realitzant instal·lacions de comunicacions, especialment de telefonia mòbil.

Sinopsi de “Yo nunca tuve la culpa de la lluvia”

Llucia és una dona jove, casada, que lluita per independitzar-se però el seu entorn més pròxim s’encabota a tallar-li les ales i relegar-la a un paper tradicional que ella no accepta i contra el que es revela amb totes les seues forces per a eixir volant lliurement.

De vegades reps colps intangibles tant de desconeguts com de les persones que, se suposa, més et volen…