Des del Bloc de Carcaixent ens fem ressò del COMcert, un festival de música en valencià que se celebrarà el proper 29 d’agost a Benifairó de Valldigna. Durant 14 hores seguides actuaran en directe 20 grups que canten en valencià. I només per 10 euros!
Actuaran els grups guanyadors d’anteriors edicions dels Premis Ovidi Montllor per a música en valencià. Tots els estils musicals, des del folk de Miquel Gil i Pep Gimeno “el Botifarra” fins el hip hop de Rapsodes o les propostes més modernes d’Orxata Sound System. No faltaran tampoc els cantautors, com ara Clara Andrés i Òscar Briz, ni els cantants jazz, entre els qui destaca Eva Dénia.
La llista de grups i solistes és important i la podeu consultar a la pàgina web del COMcert.
L’activitat està organitzada pel Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) de músics en valencià i per l’Ajuntament de Benifairó de Valldigna.
Des del Bloc de Carcaixent ens alegrem de la vitalitat de la música valenciana i de la implicació de l’Ajuntament de Benifairó de Valldigna en iniciatives com esta, que demostren que la música en valencià és variada i de qualitat. Nosaltres hem demanat repetidament a l’Ajuntament de Carcaixent que es programen grups en valencià a les festes del poble, sense obtenir una resposta satisfactòria.
Ací us deixem tres mostres del que es podrà escoltar: