Al Ple de l’Ajuntament de Carcaixent celebrat el dijous 24 es va aprovar per unanimitat una moció del Bloc en la qual es demana a la Conselleria d’Educació que anul•le la resolució de 8 de setembre de 2009 en què es modifica els preus dels bons que reben els alumnes matriculats en les escoles infantils del tram 0-3 anys.

Per al Bloc resulta inadmissible que la Conselleria amb el curs començat retalle aproximadament un 25 % la quantitat que havia previst donar a cada alumne matriculat en les escoles infantils.

Esta mesura repercutirà en les famílies que porten els seus fills i filles a escoles infantils de caràcter privat, o be en els ajuntaments que mantenen estes escoles.

Des del BLOC pensem que en un moment de crisi com l’actual és un atemptat a les famílies amb menors recursos el fet que es retallen les ajudes a les famílies.

Per al BLOC la Generalitat hauria d’augmentar el crèdit destinat a esta finalitat, en els pressupostos. Més si tenim en compte que no inverteix cap quantitat en la construcció de noves escoles infantils de 0-3 anys deixant aquesta iniciativa en mans de la iniciativa privada i dels ajuntaments, quan les últimes lleis d’educació aprovades mantenen la importància d’aquest tram educatiu.

En el cas de l’Ajuntament de Carcaixent que té un centre d’aquestes característiques el portaveu del PP va manifestar que estan estudiant la manera d’afrontar el problema, anunciant que cas de fer-se càrrec l’Ajuntament de la diferència de diners no ens hauria d’estranyar si l’ajuntament puja els impostos, cosa que ens sembla impresentable per part del PP, que d’aquesta manera sembla comença a anunciar possibles augments dels impostos per a l’any que ve.