La primera reunió, que ha tingut lloc al local de l’Associacio de Veïns del barri de la Muntanyeta, a qui volem agrair la seua colaboració, ha estat un èxit. L’assistència ha estat d’unes 40 persones.
L’acte ha començat amb la presentació de Pilar Fayos, militant del Bloc resident al barri. Ella ha explicat que és el Bloc i ha donat pas a les intervencions dels nostres regidors a l’Ajuntament de Carcaixent, Ivan Martí, Vicent Albelda i Paco Salom.
El primer en parlar ha sigut Ivan Martí, que ha destacat la importància que té per al Bloc realitzar reunions amb els veïns del poble, davant de la dificultat que tenim a l’hora d’aconseguir visibilitat en els mitjans de comunicació habituals. Tot seguit Paco Salom ha pres la paraula, per explicar de manera clara i amb dades del propi ajuntament i de la Generalitat, quina és la delicada situació econòmica per la que passa l’Ajuntament, com s’ha duplicat l’atur en menys d’un any i com Lola Botella no ha sigut capaç de preveure la situació i crear mecanismes per pal·liar-la. La falta d’un polígon industrial en condicions, que provoca la fugida d’empreses locals a pobles veïns o la concessió d’ajudes a persones necessitades sense seguir cap procediment tècnic són algunes de les mostres de la mala gestió del govern del PP, que fan que la crisi ens afecte de manera especial, sense poder paliar-ne els efectes.
Una vegada obert el torn de paraula del públic, s’han pogut escoltar les diverses opinions respecte al tema de la reunió, ialtres qüestions d’interés per als assistents, com ara el nou sistema de recollida de fem o els problemes amb les multes de la Ora de cert regidor del PP. A més s’han posat damunt la taula altres problemes que s’intentaran solventar en breu.
En resum, uns bona experiència que repetirem el dia 3 de novembre a les 19.30 h al barri de Santa Bàrbara.

El Bloc al teu costat.