Hui a les 20.00 h a l’Ajuntament de Carcaixent se celebra un dels plenaris més importants dels últims anys, en què es debatrà el pressupost que ha presentat el PP per al 2010 i que constata el fracàs de la seua gestió econòmica d’aparador dels últims anys: baixen dràsticament les inversions, les subvencions i les ajudes; pugen els impostos i les taxes als ciutadans. I no són capaços d’acceptar les propostes d’estalvi del Bloc, com per exemple la rebaixa dels sous als regidors i alliberats, perquè diuen que afecta el seu “modus vivendi”.

En el moment en què més aturats hi ha a Carcaixent (més de 2000) destinen menys diners a ajudar-los. A més han disparat el deute de l’ajuntament, que si l’any passat era d’uns 9,4 milions d’euros ara arriba als 18,4 millons. És a dir, cada ciutadà de Carcaixent deu, per culpa de la mala gestió del PP, 850 euros (140.000 pts). I el pitjor és que els regidors del PP no veuen la magnitud del problema, que hipoteca el futur de Carcaixent.

A més, demà es presentarà la liquidació del pressupost de 2009, que es tanca amb un important dèficit. Es fa així, s’aprova després de presentar el pressupost de 2010, utilitzant una argúcia legal. De manera que el pressupost de 2010 no haja de tapar el forat de 2009, i salvar la cara enguany. Solucionen el problema retardant-lo, ja que el 2011 sumarem els descoberts del pressupost de l’any passat i del d’enguany.

Així que us convidem a vindre al plenari de hui, a les 20.00 h per a que conegueu de primera mà com treballen els polítics de Carcaixent i en quina situació estem. I per a que els qui manen no obliden que ho fan per a solucionar els problemes dels ciutadans.

Els punts del plenari són:

1. Proposta d’aprovació de les actes núm. 19 amb data 28 de desembre de 2009 i núm 1 amb data 13 de gener de 2010
2. Expedient sobre concessió de la Medalla de Plata de la Ciutat a l’Agrupació Local de Protecció Civil.
3.Expedient sobre concessió de la Medalla de Plata de la Ciutat al mèrit esportiu a Sr. Andres Palomares.
4. Expedient sobre concessió de la Medalla de Plata de la Ciutat al mèrit esportiu al Club d’Atletisme de Carcaixent.
5. Proposta d’adhesió al Conveni Marc de col3laboració entre la Generalitat, les Diputacions i la FVMP en matèria d’administració Electrònica.
6. Proposta d’aprovació del Conveni entre Generalitat i Ajuntament per a l’ús de la Xarxa Corporativa de Comunicacions Mòbils d’Emergència i Seguretat de la Comunitat Vaenciana
7. Expedient del canvi de titularitat del lloc A2-A3 del Mercat en favor de la Sra. Heru Tortajada.
8. Expedient dobre exigència del cumpliment a River Alcisa SLU i Rover Alcisa Sa de plenar data 31 de maig de 2007, pel qual es procedia a la venda de solar en Av. Germanies de Carcaixent.
9. Derogació de l’Ordenança Fiscal reguladora de la prestació de Serveis del Conservatori “mestre Vert” i aprovació de la nova ordenança fiscal.
10. Modificació de l’acord onzé del Ple de la Corporació de 28 de maig de 2009 relatiu a l’aprovació del Conveni entre l’Ajuntament i l’Associació “Residència 3r edat Mare de Déu d’Aigüs vives”
11. Donar compte de l’informe d’estrabilitat pressupostària de l’exercici de 2010.
12. Aprovació del Pressupost General de l’Ajuntament de Carcaixent i de la Plantilla de Personal per a l’exercici 2010.
13. Informes i comunicats.
14. Precs i preguntes

Us esperem!