ORDRE DEL DIA

1. Ratificació Decret d’Alcaldia nº 2481/11 sobre recurs presentat per la Mercantil Llanera Urbanisme i Immobiliària S.L. contra acord del Ple de data 24 de febrer de 2011.

2. Aprovació definitiva de la modificació puntual número 19 del Pla General d’Ordenació Urbana de Carcaixent.

3. Proposta de modificació de la normativa sobre rebaix de voreres per l’accessibilitat del vehicle.

4. Proposta de modificació del Reglament regulador de la venda no sedentària de Carcaixent.

5. Proposta d’inici d’expedient de qualificació del Mercat Municipal com a excel.lent.

6. Proposta de modificació de l’Ordenança Fiscal reguladora de la Taxa per utilització de la via pública amb llocs no sedentaris.

7. Expedient de modificació de crèdits nº 30/2011 per suplement de crèdits.

8. Proposta per deixar sense efecte l’acord plenari de 28 de juliol sobre constitució d’una hipoteca per garantir el pagament de préstec.

9. Aplicació a patrimoni dels resultats de l’any 2010.

10. Moció del Grup Polític del Bloc-Compromís, sobre la inclusió en el Catàleg de béns i espais protegits del PGOU de Carcaixent de diverses xemeneies.

11. Moció del Grup Polític del Bloc-Compromís, sobre incorporació en actes de Festes Locals de l’acte Homenatge a Enric Valor.

12. Moció del Grup Polític del PSOE, sobre adhesió a les reivindicacions de la plataforma de centres de música autoritzats de la Comunitat Valenciana.

13. Moció del Grup Municipal UNITSxVALENCIA, sobre modificació de l’Ordenança de l’IBI amb la reducció del tipus de gravamen aplicable per a l’exercici 2012, a béns immobles de naturalesa urbana, rústica i de característiques especials.

14. Informes i comunicats.

15. Precs i preguntes.