Bloc-Compromís publica els sous dels regidors de l’Ajuntament de Carcaixent
El col·lectiu Bloc-Compromís de Carcaixent ha començat a repartir per la ciutat els 5.000 exemplars de la nova edició de l’InfoBloc, la publicació periòdica en la que el partit informa, casa per casa, de la situació política i econòmica de l’Ajuntament. Aquesta publicació, la número 38, destaca en portada el titular: “2.560 aturats a Carcaixent es mereixen una política municipal de contractació transparent. Les mateixes oportunitats per a tots”. La publicació, a banda d’estar en paper, es pot consultar en format digital a l’adreça: http://issuu.com/bloccarcaixent .
En pàgines interiors, l’InfoBloc defensa de nou la creació de borses de treball per a cobrir les vacants en els llocs que depenen de l’Ajuntament, com a mesura per a garantir la transparència. I repassa algunes contractacions opaques dels últims mesos, com la del vicesecretari-interventor sense concurs públic, l’educadora en l’Escoleta Infantil (neboda de la regidora responsable d’àrea), els collidors a França gestionats personalment per l’alcaldessa i el conductor de grua per a l’empresa municipal PROCARSA, “casualment” marit de la número tres de la llista del PSD en les últimes eleccions. I reprodueixen el punt 9 del programa electoral del PSD, en el qual Juan Albert prometia: “Acabar amb l’amiguisme, la senyora Lola Botella, amb diners de tots, compra les voluntats dels seus regidors i familiars”. Sembla que al senyor Albert se li han oblidat les seues pròpies promeses en tocar poder…
L’InfoBloc, a més, publicita les remuneracions econòmiques dels 21 regidors de l’Ajuntament. Els sous més elevats els tenen l’alcaldessa. Lola Botella, i el regidor que garanteix la majoria absoluta en les votacions, Juan Albert: 38.986€ i 30.960€, respectivament, per dedicació exclusiva. Antonio Ahullana, amb dedicació parcial, ha percebut 25.800€. El regidor amb menor retribució de l’Ajuntament durant aquesta legislatura ha estat Ivan Martí, de Bloc-Compromís, amb 2.754€.
La revista es complementa amb l’explicació del Pla d’Ajust aprovat en solitari per l’equip de govern, així com de les principals accions i propostes realitzades per Bloc-Compromís durant els últims mesos. Així mateix, inclou una entrevista amb David Timor, futbolista de l’A.C. Osasuna i el primer carcaixentí que juga a la 1a divisió del futbol professional.