En octubre de 2011, l’actual equip de govern de Carcaixent (PP-PSD) va aprovar en solitari una acció d’envergadura: la compra i enderroc de l’edifici de Correus. L’objectiu, diuen ara, era construir un aparcament subterrani, però com que no n’hi ha diners per a fer-ho, es queda en demolició de l’edifici i una mínima actuació per deixar-ho com una zona peatonal, ampliant la plaça ja existent. El cost subvencionat de l’operació mitjançant el programa Ruralter, supera els 700.000 euros, però a més hi ha els diners que s’han de pagar amb recursos propis en concepte d’impostos o d’inversions que s’han hagut de traure del Ruralter. Ni la crisi generalitzada ni els greus problemes de deute i d’atur que pateixen l’Ajuntament i els veïns han impedit que aquesta absurda operació tire endavant.

Lola Botella, en declaracions a la premsa, ha insistit en el “cost zero” que tindrà per a les arques municipals aquesta operació i s’ha oferit a anar “casa per casa” per explicar la “viabilitat del projecte”. “L’alcaldessa sap que menteix, una vegada més, i estem disposats a demostrar-ho”, afirma el portaveu de Bloc-Compromís de Carcaixent, Paco Salom, que llança la proposta següent: “Com que el tema és molt important per a la ciutadania, i s’ha de donar tota la informació possible perquè la gent conega la veritat, millor que llençar un farol  amb la visita a totes i cadascuna de les cases del poble (li ocuparia a Lola Botella més de mil hores i no ens podem permetre que l’alcaldessa abandone la feina a l’Ajuntament durant 6 mesos), li oferim una possibilitat més senzilla: convocar un debat públic el dia que vulga al teatre Don Enrique o al magatzem de Ribera, un debat que es podria retransmetre també en directe per Internet (amb vídeo i també per Facebook i Twitter) per arribar al màxim de ciutadans possibles d’una sola vegada. Amb dues hores seria suficient.” “Som conscients que l’actuació en Correus és ja un fet inevitable, perquè si no caldria tornar la totalitat del projecte, superior a 1’7 milions d’euros que l’Ajuntament no té. Però el que no anem a consentir és que la Sra. Botella continue mentint a la ciutadania per portar endavant els seus capritxets personals, tals com tombar Correus o la construcció de l’aulari fantasma de la zona de Gaianes, que va costar 1 milió d’euros i és un esquelet que no serveix absolutament per a res”, afirma Paco Salom.

“Els veïns de Carcaixent estem realment farts d’aquesta manera d’actuar: negar les evidències i tirar els diners en fer places, fonts, jardins i projectes faraònics que després no podem mantindre ni acabar. Volem inversions en activitat productiva, que creen faena per a la gent del poble i que resolguen de veritat els greus problemes de tresoreria del consistori”, afirma Salom. “Sabem que amb els diners del Ruralter no es pot fer programes d’ocupació, perquè són per a modificació del paisatge, però la part que ha d’assumir l’ajuntament sí que es poden atendre altres prioritats. Algú hauria de tindre un poc de sentit comú en l’equip de govern del PP i fer veure que de vegades les ajudes costen massa cares al ciutadans, de manera que no haguera sigut un disbarat fins i tot renunciar a elles (com han fet ens alguns pobles), si amb això no malbaratem recursos públics”.