CARCAIXENT PORTA LES OBRES SOBRE LA POTABILITZADORA DE LA GARROFERA AL CONGRÉS DEL BLOC

El passat cap de setmana s’ha celebrat a la Universitat Politècnica de València el 6é Congrés Nacional del Bloc, un congrés on el col·lectiu de Carcaixent ha estat ben present.

Atenent la quantitat d’afiliades i afiliats amb que compta el col·lectiu municipal, que es va veure incrementada sensiblement després de les últimes eleccions, el Bloc de Carcaixent va aconseguir 8 delegats i delegades en les dues ponències que es debatien. Aquests dos documents -un estatutari i organitzatiu i l’altre polític- amb el lema #perunhoritzódevidadigna, marcaran la línia a seguir pel partit en els pròxims anys i van ser aprovats amb amplíssimes majories.

Els delegats i delegades dels diferents col·lectius van poder aportar propostes de resolució per a ser votades i incloses, en cas d’aprovació, en els projectes que el partit porte endavant en els pròxims mesos. Amb eixa finalitat, Ivan Martí, regidor de l’Ajuntament de Carcaixent, en nom del col·lectiu local, va presentar una proposta de resolució per instar el govern a realitzar les obres necessàries per a que la potabilitzadora de la Garrofera siga una realitat i puga abastir a tota la Ribera d’un aigua potable de qualitat que meresquem. La proposta va ser aprovada sense cap vot en contra.

Posteriorment es va procedir a l’elecció de la nova Executiva Nacional i del Secretari General, on Enric Morera va eixir reelegit amb una majoria quasi unànime. En aquesta nova executiva Morera ha volgut comptar amb el carcaixentí Rafael Oliver, com a secretari de formació. Oliver també ha format part de l’equip redactor de la ponència estatutària i organitzativa debatuda i aprovada en el congrés.

Aquest 6é Congrés Nacional del Bloc ha sigut tot un èxit tant per la altíssima participació, com per la qualitat de les ponències, com per la gran presència en les xarxes socials on pràcticament s’ha pogut seguir el congrés al minut, així com també pel resultat en l’elecció del Secretari General, ja que ha quedat demostrat el suport de tots els col·lectius a un Morera que va proclamar que diumenge era el primer dia del canvi polític al País Valencià.

Arxivat en: Política

Comentaris

  1. I ací el resum amb imatges i entrevistes fetes al nostre VI Congrés [youtube bpXjzV7SuuE&feature=youtube_gdata_player http://www.youtube.com/watch?v=bpXjzV7SuuE&feature=youtube_gdata_player youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *