Vicent Albelda, regidor a l’Ajuntament de Carcaixent, serà conseller nacional

El Congrés Comarcal del Bloc de la Ribera Alta, celebrat el dia 10 de novembre en el Casino Liberal d’Algemesí, ha elegit nova permanent comarcal així com els set consellers, que representaran la Ribera Alta en el Consell Nacional del Bloc.

La candidatura elegida, per unanimitat, ha estat la formada per Rafel Oliver (Carcaixent), secretari Comarcal, Albert Furió (Alzira), secretari d’Organització, Sergi Doménech (Carlet), secretari d’Acció Electoral i Implantació, Marta Grau (Benifaió), secretària de Política Territorial, Mariam Varea (Gavarda), secretària de Comunicació, Ariadna Sanchis (Alcàntera de Xúquer), secretària de Formació i Jordi Sánchez (Alzira), secretari d’Administració i Finances. Junt a ells també s’incorporaran a l’executiva els membres nats Josep Guillén, secretari del Bloc Jove de la Ribera i Mariai Talens, representant de Dones en Bloc.

En el Congrés Comarcal han estat elegits com a consellers nacionals: Mariam Varea, Joan Hinojosa (Alginet), Sergi Doménech, Pau Mascarós (Senyera), Vicent Albelda (Carcaixent), Lorena Calatayud (Algemesí) i Adrià Grau (Benifaió).

El secretari Comarcal ixent, Gerard Donat, ha destacat la profunda renovació que es produeix en la permanent comarcal amb l’entrada de l’equip de Rafel Oliver. Un equip format per moltes dones i gent jove amb excel·lent preparació. Així mateix, s’ha mostrat satisfet amb el treball fet pel seu equip pels pobles de la Ribera del Xúquer en els darrers anys. Per acabar, ha desitjat sort i un futur ple d’èxits a la nova executiva comarcal.

Rafel Oliver, nou secretari Comarcal del Bloc de la Ribera Alta, ha manifestat que la principal prioritat que té l’equip que ell encapçala, és la implantació de Compromís en la comarca, poble a poble. A més, ha animat tots els militants i simpatitzats de tots els col·lectius de la Ribera Alta a continuar treballant en la política de baix cap a dalt, que tants bons resultats ha donat en les darreres cites electorals.

Al Congrés Comarcal s’han aprovat, per unanimitat, les quatre propostes de resolució presentades pels militants dels col·lectius representats. Entre elles, l’aprovada en el Consell Nacional de Bloc, celebrat els passats 29 i 30 de setembre, relativa a la posada en funcionament de la potabilitzadora de la Garrofera.

El col·lectiu del Bloc de Carcaixent és un dels més actius a la comarca. Bona mostra d’això, és l’elecció de dos dels seus afiliats per a l’executiva comarcal, així com dos representants en el Consell Nacional.