L’Associació Municipal d’Agermanament ens comunica els pròxims esdeveniments que tenen previst organitzar. Per als que no coneixen aquesta associació i la seua tasca, comentar-vos que són un grup de gent que s’encarrega de mantindre viva la relació entre Carcaixent i el poble agermanat Bagnols Sur Cèze i amb tota una xarxa de ciutats europees  com són Braunfels (Alemanya), Newbury (Gran Bretanya), Feltre (Itàlia), Eeklo (Bèlgica), Kiskunfélegyháza (Hongria) i Sighisoara (Romania) amb les que es realitzen intercanvis amb joves, o famílies i encontres culturals i lúdics. Enguany celebrem el 30 aniversari de la signatura oficial de l’Agermanament amb Bagnols i pròximament anirem informant d’allò que s’organitze al voltant d’aquesta efemèride.

De moment us deixem la programació del pròxim encontre, que és a Carcaixent, amb famílies de Newbury del 17 al 21 de març.

També podem avançar-vos que, en maig, hi haurà un encontre a Bagnols amb una temàtica ben interessant: El món del treball per als joves i les seues expectatives de futur. Si voleu saber-ne més, podeu acudir a la reunió informativa l’Associació d’Agermanament celebrarà el dia 12 d’abril a les 18,30 hores als locals de l’Oficina de Turisme (Marquesa de Montortal, 54).

Si esteu interessats a formar part d’aquests intercanvis i trobades culturals podeu contactar amb l’associació a [email protected] .

Les activitats programades son: