PLE NÚMERO CINC

(25-ABRIL-2013) 20h

ORDINARI

 

ORDRE DEL DIA

 

1. Proposta d’aprovació de l’acta números 1 i 2, corresponents a les sessions de 31 de gener i 28 de febrer de 2013.

PERSONAL-INTERIOR
2. Ratificació del decret d’Alcaldia 1006/2013 pel qual se suspèn cautelarment l’aplicació del punt d),en relació a l’annex I, del punt sisè del ple de 25/10/2012.

AREA ECONOMICA

3. Donar compte dels informes de la Llei de Morositat del 1r trimestre 2013, de l’Ajuntament de Carcaixent, Procarsa i Conservatori Mestre Vert.

ALCALDIA
4. Proposta d’adhesió a l’Acord de la Societat Civil per la Comunitat Valenciana.

MOCIONS GRUPS POLÍTICS

5. Moció del Grup Municipal d’Units per València sobre possible incompatibilitat del regidor Sr Juan I. Barrachina Doménech.

6. Moció del Grup Municipal d’Units per València sobre cobrament de dietes per part de l’equip directiu del Conservatori Mestre Vert.

7. Moció del Grup Municipal Socialista exigint el subministrament d’aigua potable a la Ribera.
8. Moció del Sr Carles Albert, com a regidor no adscrit sobre l’adaptació d’espais públics per a animals de companyia i campanya sensibilització.

9. Moció del Grup Municipal d’Units per València sobre cobrament de plusos de direcció per part de l’equip directiu del Conservatori Mestre Vert.

10. Moció del Grup Municipal del Partit Popular sobre modificació del Codi Penal per a ampliar la tipificació dels delictes i castigar la reincidència en el robatori de collites, animals, instal·lacions agrícoles i ramaderes.

MOCIONS D’URGÈNCIA

11. Assumptes i mocions d’urgència.

12. Informes i comunicats.

13. Precs i preguntes.