Compromís obtindria 10 regidors, mentre el PP baixaria fins els 5-6

Compromís guanyaria les eleccions municipals de Carcaixent amb una intenció de vot directe del 28% i el PP baixaria fins el 20% del vot. Estes són les dades que reflecteix l’enquesta encarregada per Compromís, i realitzada entre els dies 11 i 14 de febrer pels carrers de Carcaixent.

Futur alcalde de Carcaixent

Un 45% de la població prefereix que Paco Salom, portaveu de Compromís, siga el pròxim alcalde de Carcaixent. En canvi l’actual alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella, es queda en el 15%. Tot i això, se situa per davant de Salvador Ferrer, president del PP local, que rep el suport d’un 8% dels enquestats. Cal destacar també el gran nombre d’indecisos, que arriba al 22% de la població.

Valoració de líders

El líder polític més valorat és Paco Salom amb un 5,64, Destaca la poca valoració dels líders que formen l’equip de govern (PP-PSD), amb una nota mitja de 2,65, per a Juan Albert, i un 3,23, per a l’actual alcaldessa Lola Botella.

Amb totes estes dades i fent una extrapolació dels resultats amb les enquestes d’El País i dels diferents grups polítics, Compromís es faria amb l’alcaldia de Carcaixent amb 10 regidors, mentre que el PP cauria fins els 5-6. El PSOE es quedaria amb 2-3 regidors. I UxV repetiria el resultat dels comicis anteriors amb 1 regidor. La resta de regidors 1-2 serien per altres partits.

Esta enquesta ha estat realitzada amb una mostra de 256 entrevistes de carrer, entre persones majors de 18 anys de Carcaixent, de totes les franges d’edat. Un nivell de confiança del 95%, p=q, i una probabilitat d’ocurrència del 0,5%.