El diputat de Compromís Joan Baldoví visitarà Carcaixent en període electoral

Compromís per Carcaixent enceta una nova ronda pels barris de la ciutat amb el lema “Barris amb Compromís”. En este reunions, obertes a la participació de tot el veïnat, els sis regidors de Compromís a l’Ajuntament de Carcaixent, retran comptes dels tres anys de legislatura, les mocions presentades, les propostes defensades i el control exercit a l’equip de govern PP-PSD.

Així mateix, i aprofitant el període de campanya electoral també es presentarà la candidatura de Compromís #primaveraeuropea a les eleccions europees, encapçalada per l’alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià.

El calendari d’actes previst és el següent:

· Dimecres, 7 de maig – Associació de Veïns dels Quatre Camins

· Dijous, 8 de maig – Associació de Veïns de Cogullada

· Dimarts, 13 de maig – Associació de Veïns de Santa Bàrbara

· Dijous, 15 de maig – Associació de Veïns de les la Muntanyeta

· Dimarts, 20 de maig – Associació de Veïns de les Barraques

Totes les reunions seran a les 19.30 hores.

Amb esta nova campanya, el col·lectiu local continua amb la seua voluntat d’acostar la política municipal a tota la ciutadania. “Des de fa anys els veïns de Carcaixent saben que, periòdicament, Compromís torna per a escoltar-los i respondre a totes les preguntes i inquietuds que ens plantegen. És una de les nostres senyes d’identitat, la comunicació amb el poble. La nostra alternativa de govern passa pel foment de la participació ciutadana, i per això, el més important és escoltar el poble”, explica el portaveu del grup municipal, Paco Salom.

Els veïns que ho desitgen podran participar virtualment a través de Twitter, amb l’etiqueta #barrisambcompromis. Esta via informativa a través d’internet ha tingut una gran acollida entre els ciutadans de Carcaixent. Compromís fa temps que comparteix tota la informació d’interés municipal en la pàgina web, així com als perfils de Facebook i Twitter. Molts veïns segueixen les sessions plenàries a través de l’etiqueta de Twitter #PleCarcaixent. També rep gran quantitat de visites el canal Youtube, on s’inclouen les intervencions més destacades dels plenaris municipals