Joves amb Compromís demana novament la modificació de les bases de La Dipu et beca

L’Ajuntament de Carcaixent va fer públiques el 13 de maig les bases per a l’adjudicació de les beques del programa “La Dipu et Beca”. Enguany són 62 el nombre d’estudiants que podran realitzar pràctiques formatives en els diferents departaments del consistori. Les persones interessades tenen fins el 29 de maig per presentar tota la documentació exigida en la convocatòria. 

Segons Natxo Escandell, portaveu de Joves amb Compromís i número cinc de la candidatura de Compromís per Carcaixent: “nosaltres hem criticat moltes vegades el procediment seguit pel PP d’adjudicació de les beques formatives de la Diputació. Les bases del programa no deixen clares les tasques a realitzar pel personal becat. I tampoc a quins departaments estaran assignades les persones seleccionades”. 

“Açò és jugar amb les esperances de la gent jove, que es presenta sense saber quines titulacions demanda cada negociat municipal. Si les bases deixaren clar este assumpte, la gent s’evitaria molts tràmits innecessaris. A més, caldria especificar quantes persones de cada titulació són necessàries per tal que ningú puga pensar que, en funció del nom i cognoms, s’haja pogut adjudicar cap beca”, continua. 

Compromís per Carcaixent ha inclòs en el programa electoral l’aprovació d’unes bases clares tenint en compte les titulacions en funció de les necessitats reals de cada departament i un procediment d’adjudicació transparent.

 

Arxivat en: Cultura, Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *