Pep Gimeno, Botifarra i Miquel Gil tornen a Carcaixent amb l’espectacle Nus

Compromís per Carcaixent ha programat l’espectacle Nus de Miquel Gil i Pep Gimeno, Botifarra. Tindrà lloc el dijous, 21 de maig a les 22.30 hores a la plaça del Mercat.

Espectacle Nus

Dos de les veus més importants del panorama musical valencià ens brinden l’ocasió de gaudir d’un espectacle íntim, en forma de viatge musical per la tradició del folk i els cants populars valencians. L’espectacle compta amb projeccions audiovisuals que doten la proposta d’un punt pedagògic.

Nus de complicitat entre els cantaors valencians musicalment lligats pel fil de la música valenciana. Nus, tal qual els van portar al món, sense artificis, no serà el recital de Botifarra i Gil que podries veure habitualment. Un espectacle diferent que convida a despullar cançons, sentiments, fer presents els nusos d’implicació musical dels dos cantaors amb la cultura popular valenciana.

Pep Gimeno, Botifarra

Pep Gimeno, Botifarra (Xàtiva, 1962). És, sens dubte, un dels cantaors més prestigiosos de l’escena folk valenciana amb més de trenta anys d’experiència. El Botifarra és un home pròxim, fortament arrelat en el seu poble i que irradia una màgia especial, que li permet connectar amb qualsevol públic. Un autèntic pou de coneixements populars amb una memòria prodigiosa per a refranys, romanços, dites, acudits… amb els quals amanix el seu discurs. 

Miquel Gil

Miquel Gil (Catarroja, 1956) és cantat valencià. I exmembre del grup Al Tall. Desembarca molt jove en la música de transmissió oral. Els seus primers passos musicals els fa en ambients rockers, però prompte coneix Vicent Torrent i Manolo Miralles amb els quals funda Al Tall. Des d’aleshores està immers en la música d’arrel tradicional. En l’actualitat és una de les grans veus del panorama musical mediterrani.

Arxivat en: Cultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *