Els regidors i regidors de Compromís dels pobles que integren el partit judicial d’Alzira, reunits en assemblea, elegiren ahir dissabte, 20 de juny, Ivan Martí com a diputat provincial.

Trenta-quatre regidors, dels seixanta-cinc que ha obtingut Compromís en tot el partit judicial, votaren de forma secreta entre el candidat de Carcaixent, Ivan Martí, i la candidata de Corbera Menxu Balaguer. Ivan Martí va obtindre el 67% dels vots.

El que serà el primer diputat de Compromís del partit judicial d’Alzira va destacar en la seua intervenció: “hem d’aprofitar el moment històric que suposa tindre una diputada a les Corts Valencianes i dos diputats provincials de la Ribera, per impulsar la nostra comarca i aprofitar tot el potencial que el nostre territori ens ofereix.

Ivan Martí recordà que: “la gent de la Ribera ha estat la gran oblidada dels governs del PP durant els últims anys. Hi ha temes transcendentals que hem de resoldre com: l’abocador de Guadassuar, la planta potabilitzadora i l’abastiment d’aigua potable, la xarxa de comunicacions i carreteres, les situacions d’emergències i catàstrofes naturals, etc. Estos són assumptes en què el paper de la Diputació és clau”.

El regidor de Carcaixent afirmà: “les inversions que puga aportar la Diputació s’han de destinar a cobrir les necessitats reals dels municipis, sobretot en dos camps bàsics: en qüestions productives, que permeten reactivar l’economia dels nostres municipis i en la modernització i millora de l’eficiència dels nostres ajuntaments”.

Ivan Martí Escandell

Va nàixer a Carcaixent l’any 1978. És enginyer tècnic de Telecomunicacions. I regidor de l’Ajuntament de Carcaixent des de l’any 2005. Ara, en el nou equip de govern de Carcaixent, s’encarregarà de les subàrees de Modernització, Informàtica i Serveis Públics, dins de l’Àrea d’Interior.

Ivan Martí té moltes possibilitats de formar part del govern provincial, si finalment s’arriba a un pacte amb la resta de forces progressistes presents a la Diputació.