Dones amb Compromís Carcaixent celebra el Dia de la Dona

El col·lectiu de Dones amb Compromís per Carcaixent ha programat dos activitats per a tota la família, per a celebrar el Dia de la Dona. Estes activitats combinen el foment d’hàbits saludables amb el reconeixement del pensament feminista dins la nostra societat.

Eixida al paratge natural de la Murta d’Alzira

La primera d’este activitats tindrà lloc el proper diumenge 5 de març de 2017. Consistirà en una eixida al paratge natural de la Murta d’Alzira. Passejada suau combinada amb la lectura de textos feministes en els punts de descans. Tot açò, conduït per Ester Piera, jove carcaixentina, que actualment està cursant estudis de Bioquímica i Ciències Biomèdiques.

El punt d’encontre serà l’aparcament de la RENFE de Carcaixent, a partir les 9.30 hores del matí. Des d’allí s’anirà en vehicles particulars al paratge natural fins l’hora de dinar.

Xerrada Pensar millor per viure millor: practiquem el pensament positiu

La següent activitat està enfocada a millorar l’actitud individual per a guanyar qualitat de vida. Amb el títol Pensar millor per viure millor: Practiquem el pensament positiu, la psicòloga Cecília Díaz tractarà de transmetre’ns una sèrie de claus per a millorar les nostres actituds i hàbits diaris per tal de ser més feliços. Esta sessió tindrà lloc el dissabte, 11 de març al Centre d’Empreses de Carcaixent, a partir de les 11.00 hores del matí.

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *