Carcaixent 24-03-2017. Compromís per Carcaixent enceta una nova ronda informativa pels barris de Carcaixent i altres nuclis de població com: Cogullada i la Barraca d’Aigües Vives.

En este reunions, obertes a la participació de tot el veïnat, els regidors de Compromís retran comptes del primer any i mig de govern en l’Ajuntament de Carcaixent, les mesures adoptades més destacades i les actuacions programades a curt i mitjà termini.

El calendari d’actes començarà:

• Dilluns, 27 de març – Associació de Veïns de la Muntanyeta
• Dilluns, 3 d’abril – Associació de Veïns de Quatre Camins
• Dijous, 6 d’abril – Associació de Veïns de Santa Bàrbara
• Dilluns, 10 d’abril – Associació de Veïns de les Barraques

En passar Pasqua, encara amb les dates per confirmar, tindran lloc les visites a Cogullada i la Barraca d’Aigües Vives.

Totes les reunions seran a les 19.30 hores.

A estos actes intervindran l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom i el regidor de barri respectiu. Farà la presentació un membre de l’executiva de Compromís per Carcaixent.

Segons explica Pau Àlvarez, portaveu de Compromís per Carcaixent: “tornem novament als barris de Carcaixent, a Cogullada i també la Barraca d’Aigües Vives. En companyia dels regidors i regidors de l’equip de govern, farem repàs del primer any i mig de govern a l’Ajuntament de Carcaixent. Parlarem de les últimes novetats en els serveis municipals, la cessió de l’edifici del conservatori a la Generalitat, el projecte del CRIS i centre de dia de malalts mentals, la Fira Modernista, la situació de PROCARSA, així com els projectes de futur fins el final de legislatura. Però també volem escoltar els problemes i les propostes que plantege el veïnat”.