Dones en Bloc Carcaixent organitza activitats per recordar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de gènere

El proper divendres 23, Dones en Bloc de Carcaixent organitza una sessió de contacontes per adults, amb Almudena FrancésL’espectacle, anomenat “Això ací no passa…no passa ni poc”  és un espectacle de contacontes per a adults. Una mirada antropològica de les coses que ens passen. Històries nostres contades com si li passaren als altres. O què diria un Selenita si visitara la terra?

Una selecció de contes de Sànchez Piñol, Alba Rico, Tuavii de tiavea, Nunila López i altres que ens provoquen un somriure contingut al adonar-nos que ens assemblem més als “altres” del que ens pensem. 

Amb aquesta activitat volem reivindicar que no ens oblidem de la violència vers les dones, violència que lluny d’anar minvant continua amb unes xifres molt preocupants: 41 dones mortes des de principi d’any a tot l’estat espanyol, 7 al País Valencià. Les dones tenim un Compromís amb l’eradicació de tot tipus de violència, perquè violència és també fer polítiques que retallen en ajudes, que lleven protecció i que aboquen les dones a la submissió i dependència per causes econòmiques.

Vos esperem a totes i a tots el divendres 23 al Centre d’Empreses de Carcaixent a les 19:30 hores, entrada lliure.

Arxivat en: Cultura, Participació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *