2015_Cartell_llista_noms

Any rere any, elecció rere elecció, el valencianisme polític ha anat consolidant un espai creixent, ampliant el seu suport social, ampliant els límits de la nostra acció política, encoratjant-nos en la cerca d’un futur de progrés per al nostre poble. L’honradesa, la transparència, la proximitat i el rigor de l’acció dels nostres regidors i regidores avalen una trajectòria de compromís i de lleialtat amb la ciutat de Carcaixent.

Carcaixent necessita un nou impuls. Necessita canvis urgents. Necessita un projecte que ens situe en els camins de la prosperitat. Un projecte il•lusionant per a convertir-nos en una ciutat avançada i capdavantera preparada per a afrontar tots els reptes del segle XXI i unir-los a la millora de la qualitat de la vida de tots els veïns de Carcaixent, emmarcats en una cultura de la solidaritat.

El Bloc Compromís per Carcaixent és la plataforma unitària del valencianisme polític, progressista, una eina carregada de futur, una organització oberta i plural que és la garantia perquè Carcaixent puga renèixer d’unes cendres que duren ja massa temps. Per això, Bloc Compromís vos convida a prendre part, a participar, a col•laborar en un projecte engrescador per fer de Carcaixent una ciutat per a viure, treballar i ser feliç.

En les eleccions passades, els/les regidors/regidores que foren triats per la ciutadania foren:

Cartell gràcies

 

Si necessiteu més informació sobre un àrea en concret, podeu adreçar-vos al respectiu regidor/regidora, o bé escriu-nos a