Després d’escoltar les declaracions del sr. Ricardo Costa arran la manifestació del passat 29 de novembre en favor de l’ensenyament públic, he arribat a la trista conclusió que per al PP no existim. Per al sr. Costa només existeixen aquells que pensen com ells i/o els riuen les gràcies. Però a tots els que volem uns serveis públics (sanitat, educació, socials..) de qualitat, en el millor dels casos ens ignoren, i en el pitjor ens intenten fer passar per radicals i insensats.
El sr. Camps i companyia viuen en el conte aquell d’El vestit nou de l’emperador. Recordeu aquell emperador que anava nuet però al que ningú no gosava dir-li-ho? El gran problema és que al nostre País no només el PP està convençut de com de bonic és el vestit de Camps, sinó que vol fer-nos-ho creure a tots, i si alces el dit, malament, ets un boig.

Per a açò manipulen (C9, Las Provincias, R9…), ens menyspreen, i tracten que “la gente de bien” ens prenga mania (vegeu com el tractament que donaren a la notícia). Ens volem minoritzar socialment.

Però com diu el refrany, no hi ha pitjor sord que aquell que no vol sentir. I si el sr. Costa no ens escolta es senzillament perquè no vol, perquè viu dins del seu parany, perquè vol seguir pensant que Font de Mora duu un vestit preciós. I, sobretot, perquè el radical és ell; qui no escolta, qui menysprea els demés, qui fa de la irracionalitat i la demagògia el seu discurs polític.

Davant de tot açò, nosaltres, la gent del BLOC, continuarem fent com aquell xiquet dient la veritat: Camps i els seus estan deixant-nos nuets.