Des del col·lectiu local del Bloc volem manifestar el nostre agraïment a totes les persones que han confiat en nosaltres en aquestes eleccions, i que han fet que, a Carcaixent, els nostres resultats hagen millorat un 30% respecte els de les anteriors eleccions europees.

No obstant això, no ens trobem gens satisfets, especialment per la tendència tan exagerada que mostra la nostra societat cap al bipartidisme, molt perjudicial per als interessos del País Valencià, moneda de canvi en tantes i tantes ocasions.

Ha semblat que només PP i PSOE es presentaven a les eleccions (dos partits que a Europa voten en un 70 per cent de les ocasions en el mateix sentit) i aquestos no han tingut cap interés a explicar ni els seues programes electorals, ni la importància que té Europa en el nostre dia a dia.

Això sí, una vegada més el Bloc és una garantia directa que la veu dels valencians i valencianes arribarà al Parlament Europeu, ja que Coalició per Europa, la coalició en què estàvem integrats, ha aconseguit dos escons, que potser seran tres si arriba a aplicar-se el Tractat de Lisboa.

La nostra executiva local ha convocat demà els militants a una reunió per valorar aquestos resultats que ens consoliden com l’única formació política de l’oposició que creix, confiem que gràcies al treball que fem, militants i regidors, per millorar la nostra ciutat, i en definitiva el nostre País. Si us abelleix acudir, estarem al Casal Jaume I (Joan XXIII, 78-baix) a partir de les 22.15 h.

El 2011 sembla llunyà, però si volem aconseguir canvis a Carcaixent us necessitem des de ja mateix a tots i totes al nostre costat.

Podeu consultar els resultats electorals definitius a Carcaixent fent click ací.