Serà el dijous 29 d’octubre a les 20.00 al Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Carcaixent. L’assistència és molt recomanable, per a veure com funciona l’Ajuntament des de prop.

  1. Ratificació Decret 2459/09, sobre revisió de les tarifes del servici d’aigua potable i sanejament.
  2. Expedient de modificació de crèdits núm 11, corresponent a l’exercici de 2009, per transferències de crèdit.
  3. Expedient d’aprovació de l’aplicació al pressupost d’ingressos de saldos no pressupostaris i aprovació inicial d’expedient de modificació de crèdits núm. 12 de l’exercici de 2009, per suplements de crèdit.
  4. Expedient sobre concertació d’una operació de Tresoreria per a l’avança de finançament de 30% de les obres de FEIL.
  5. Proposta de designació de membres de Consell Rector de l’Organisme Autònom Fundació Pública del Servici de Gestió de la “Residència Mare de Déu d’Aigües Vives” de Carcaixent.
  6. Moció institucional sobre la celebració del “Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona”
  7. Proposta d’aprovació del conveni de col·laboració entre ens ajuntaments d’Alginet, Alzira, Benifaió, Carcaixent i la Pobla Llarga, en matèria d’informació i dinamització juvenil.
  8. Proposta de modificació parcial del Reglament Regulador de la venda no sedentària de Carcaixent.
  9. Proposta d’aprovació de l’expedient de contractació per a la concessió de l’ús privatiu dels llocs del Mercat Municipal, núm. 1, B-1 i 20.
  10. Ratificació de l’acord de la Junta de Govern de data 8 d’octubre del 2009 sobre el reconeixement públic a la labor de “Las Hijas de la Caridad de San Vicente de Paul”
  11. Ratificació Decret núm. 1551/09, sobre la sol·licitud de subvenció econòmica a la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, a càrrec de RURALTER-PAISATGE i aprovació projecte tècnic de les obres subvencionades.
  12. Autorització municipal per a la gestió i execució de les obres de “Rehabilitació Ajuntament i Palau de la Marquesa” i “Asfaltat de vials diversos” incloses en el Pla se Suport a la Inversió Productiva de la Comunitat Valenciana.
  13. Moció del Grup Municipal del PSOE, sobre deutes de la Generalitat amb la Diputació Provincial.
  14. Expedient sobre Modificació Puntual núm. 15 del pla General d’Ordenació Urbana de Carcaixent.
  15. Informes i comunicats.
  16. Precs i preguntes.