El Bloc de Carcaixent demanarà en l’últim plenari d’enguany una rebaixa del 20% en les quantitats que reben els regidors i el personal de confiança de l’equip de govern a l’ajuntament de Carcaixent.



Des del BLOC entenem que en temps de crisi els representants dels ciutadans en les institucions públiques han de ser especialment sensibles amb la la difícil situació per la que passen els diferents sectors de la societat. En este sentit, els regidors de l’ajuntament de Carcaixent no han de ser una excepció, per la qual cosa, a més de les polítiques concretes que es puguen acordar, cal estar al costat de tots aquells que pateixen els efectes de la crisi, amb gestos clars i inequívocs, d’austeritat i rigor en la despesa.



En reiterades ocasions hem manifestat que la dedicació política en les institucions ha de ser degudament compensada en funció del càrrec i la responsabilitat assumida. Però de cap manera els polítics han de ser una càrrega per a les administracions, menys ara, en un moment com el que vivim, en el que moltes de les famílies de Carcaixent i el propi Ajuntament es troben en una situació econòmica crítica, i quan cal donar exemple de rigorositat i austeritat.



Els regidors del BLOC exercim les nostres funcions exclusivament per vocació de servei al poble i per tant no veiem en la política una eixida professional, ni tampoc una manera de completar els ingressos provinents de l’exercici de la nostra activitat laboral. Per això hem demanat per al període que queda de legislatura



Reduir en un 20% totes les retribucions i assignacions que reben els regidors de l’Ajuntament de Carcaixent en concepte de compensació per assistència a les comissions informatives, sessions plenàries i d’altres òrgans col·legiats a què acudisquen per raó del seu càrrec.



Reduir en un percentatge del 20% les assignacions als grups municipals de l’Ajuntament de Carcaixent.



Reduir en un percentatge del 20% la retribució per als regidors amb dedicació exclusiva o parcial d’aquesta corporació.



Reduir en un percentatge del 20% la retribució del personal de confiança amb dedicació exclusiva o parcial en l’Ajuntament de Carcaixent.



Instar l’equip de govern a reduir substancialment, tant el nombre de persones de confiança com també el nombre de regidors amb dedicació exclusiva o parcial d’aquesta corporació.



El BLOC espera comptar amb el suport de tots els regidors a esta proposta.