El Bloc s’oposa a l’augment del 5% de les tarifes de la piscina coberta, ja que aquesta és molt superior a l’IPC, no està motivada per raons del servei i pot provocar nombroses baixes d’usuaris descontents.

Desprès de l’augment d’un 5% de la majoria de les taxes municipals, el PP ha decidit augmentar també les tarifes de la piscina coberta en el mateix percentatge.

El Bloc està en contra d’aquesta mesura, ja que l’augment no està justificat en una millora del servei, i es deu només a l’aplicació del Pla de Viabilitat que s’aprovà en juliol passat i que el Bloc tampoc votà a favor. En opinió del Bloc, la mala gestió del PP en els últims anys, en què s’ha fet un mal ús dels recursos municipals, és la que està obligant l’equip de govern a augmentar molt per damunt de l’IPC totes les taxes. És a dir, pretenen que entre tots els ciutadans paguem els seus excessos dels últims deu anys.

El Bloc, des del principi donà suport a la construcció d’una piscina coberta, però una vegada finalitzada, l’equip de govern ens deixà fora a l’hora d’optar per un model de gestió o durant tot el procés de la seua adjudicació. També van ser ells els que proposaren en solitari les tarifes per als usuaris, unes tarifes que ja rebutjàrem en el seu moment, tot i que amb la nostra insistència aconseguírem que s’inclogueren majors descomptes i bonificacions.

Ara, quan hi ha molts usuaris que no estan del tot satisfets amb el funcionament de la piscina coberta i els serveis oferts, arriba un augment de les tarifes que no ajudarà en res a que renoven l’abonament anual, la qual cosa incrementarà el dèficit de les instal·lacions. És a dir, a major preu, més baixes, i per tant menys ingressos.

El forat que deixa anualment la piscina és molt gran, més de 110.000 €. I el pitjor de tot és que l’augment no va a reduir-lo, com el propi informe tècnic reconeix a les seues previsions.

Per al Bloc, la solució a esta situació, passa per una millora del servei i fonamentalment, per una reducció important de les despeses. Però mai per l’augment abusiu de les tarifes.