Hui divendres, a les 19:00 hores, en el saló d’actes del CEIP José Maria Boquera es presenta el col·lectiu Dones en Bloc de Carcaixent.


En la línia d’altres associacions que Bloc-Compromís està creant arreu de tot el País, Carcaixent presenta aquesta vesprada l’Associació Dones en Bloc amb la intenció de ser un referent i un lloc de trobada per a les dones de la ciutat. Segons Maria Josep Talens, presidenta de l’associació, «Dones en Bloc naix atenent el buit existent en l’oferta d’activitats pensades per i per a dones en Carcaixent, fugint de tòpics i reivindicant el paper de les dones en tots els àmbits de la vida econòmica, política, cultural i social». Dins de la programació prevista, l’organització anuncia tallers, cursos, xarrades, exposicions o visites culturals. A més, comenta, «L’associació estarà sempre disponible per a aquelles dones que necessiten assessorament o ajuda de qualsevol tipus».

Des de fa uns dies Dones en Bloc ha obert un perfil al facebook on anar rebent suggeriments i subscripcions, un perfil que compta ja amb quasi 500 seguidors.

L’acte de presentació estarà conduit per Maria Josep Talens i hi intervindran la secretària d’igualtat del Bloc Mamen Gimeno y la Diputada de Compromís Mònica Oltra.