BLOC COMPROMÍS REITERA LA PROPOSTA DE CREAR BORSES DE TREBALL

Carcaixent 3/1/2012 – Una vegada més, el grup municipal Bloc-Compromís demana a l’equip de govern (PP-PSD) la creació de borses de treball per a cobrir les vacants en els llocs que depenen de l’Ajuntament. És una petició que s’ha fet en reiterades ocasions per part dels regidors, i a la que l’equip de govern s’ha negat.

Segons el portaveu de Bloc-Compromís, Paco Salom: “No ens cansem d’exigir transparència en les contractacions, i la millor manera d’aconseguir-ho seria fent ús de borses de treball municipals. Si volem que els ciutadans confien en les institucions, és necessari acabar amb la discrecionalitat de les contractacions que venen fent-se en els últims anys. Qualsevol persona de Carcaixent ha d’estar segura que tots tenen les mateixes oportunitats a l’hora d’accedir a llocs de treball públics, els sous dels quals són a càrrec dels impostos de tots els habitants de la ciutat.

Són molts els qui demagògicament s’apunten a demanar regeneració democràtica, però a l’hora de la veritat actuen en sentit contrari, per exemple en matèria de contractació. Des de 2006 no es convoquen borses de treball, i les necessitats de personal es resolen amb decrets de contractació més o menys llargs. L’única raó que se’ns dóna per a justificar la tria dels candidats és que ja han ocupat el lloc anteriorment i ja coneix la feina. Tal i com explica Salom: “És urgent crear les borses i no entenem molt bé quin problema té l’equip de govern PP-PSD a crear-les ja que, amb aquesta mesura, s’acabarien les acusacions d’enxufisme que solen acompanyar les contractacions. A més, no sols estaríem donant opció als usuaris de Serveis Socials a accedir a llocs públics de treball, sinó també a tots aquells que, tot i no haver acudit mai als Serveis Socials Municipals, travessen per situacions realment difícils per l’elevada taxa d’atur que suportem a Carcaixent”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *