1. Proposta d’aprovació Actes sessió ordinària núm. 1 i núm. 2, del Ple de la Corporació corresponent als dies 26 de gener de 2012, i 23 de febrer de 2012.
2. Donar compte de la relació de les factures incloses segons el RD 4/2012.
3. Donar compte dels informes d’estabilitat pressupostària en la liquidació de l’exercici 2011 i incorporació de romanents de l’Ajuntament de Carcaixent i Conservatori Mestre Vert.
4. Donar compte de la liquidació de l’exercici 2011 del Conservatori Mestre Vert.
5. Donar compte de la liquidació de l’exercici 2011 de l’Ajuntament de Carcaixent.
6. Donar compte de l’informe del compliment del Pla de Sanejament Financer 2009/2015.
7. Donar compte de l’informe de compliment del Pla Econòmic Financer 2009/2015.
8. Ratificació Decret d’Alcaldia núm. 746/12, de data 05 de març de 2012.
9. Proposta de modificació dels articles 21.2-a) i 26 del Reglament del Mercat Municipal.
10. Amortització de places de la plantilla i creació de la plaça de vicesecretari-interventor.
11. Moció del Grup Polític Municipal Bloc-Compromís, sobre l’acord entre la Unió Europea i el Marroc sobre productes agrícoles i pesqueres.
12. Moció del Grup Polític Municipal PP, sobre mesures de suport al sector agropecuari per a pal·liar els efectes de les gelades.
13. Moció del Grup Polític Municipal PP, sobre rebuig a l’acord entre la Unió Europea i el Marroc sobre productes agrícoles i pesqueres.
14. Moció del Grup Polític Municipal PSOE, sobre defensa de l’agricultura valenciana.
15. Moció dels Grups Polítics Municipals UnitsxValencia i Bloc-Compromís, sobre modificació de la base 30 de les bases d’execució del pressupost per al 2010, prorrogat per al 2012.
16. Moció del Grup Polític Municipal del PSOE, sobre proposta per a instar al Govern d’Espanya a presentar al Congrés dels Diputats un projecte de llei alternatiu per a la creació d’ocupació de qualitat i l’estabilitat en l’ocupació.
17. Moció del Grup Polític Municipal Bloc-Compromís, sobre proposta d’acord perquè als plecs de condicions tècniques i administratives que determinen les condicions de les contractacions a efectuar per l’Ajuntament de Carcaixent, amb empreses de més de 250 treballadors, s’incloga com a criteri objectiu d’adjudicació una major puntuació a aquelles empreses que tinguen Pla d’igualtat aprovat prèviament a la licitació.
18. Moció del Grup Polític Municipal del Bloc-Compromís sobre retirada del Decret llei 1/2012, de 5 de gener, negociació amb els sindicats per intentar optimitzar les plantilles, els serveis i racionalitzar l’Administració sense disminuir els serveis i reduir el deute eliminat els grans events deficitaris.
19. Moció del Grup Polític Municipal PSOE, sobre retallades en beques per estudiar idiomes a l’estranger.
20. Moció del Grup Polític Municipal Bloc-Compromís sobre sol·licitud al Ministeri de Foment i ADIF de la plena accessibilitat a l’estació de Carcaixent.

21. Informes i comunicats.