BLOC COMPROMÍS ES MOBILITZA AMB LA CAMPANYA #EXPLIQUEMCORREUS

El poble de Carcaixent està molt preocupat per la gestió municipal, i Bloc-Compromís demana transparència en les dades i ofereix informació a la ciutadania. La compra i demolició de l’edifici de Correus, amb un cost de 750.000€ de diners públics ha disparat les preguntes: Per què es realitza aquesta operació? Quin és l’objectiu? A qui li molestava l’edifici de Correus on estava? Què li costa això al poble? Quina és la finalitat? I, sobretot: era necessari gastar tots eixos diners per a fer una plaça justament en el moment més dur de la crisi econòmica?

El col·lectiu Bloc-Compromís, que ha votat reiteradament en contra en les comissions i els plenaris en què s’ha tractat aquesta actuació purament estètica, ha engegat la campanya informativa #ExpliquemCorreus per donar resposta als interrogants que es planteja la gent.

Aquest dimarts, més d’un miler de persones es van acostar ja als punts d’informació instal·lats al Mercat municipal i a la plaça de Correus per a interessar-se per la polèmica generada al voltant de Correus i rebre respostes de primera mà. Els punts d’informació continuen dimecres i dijous per la vesprada (a partir de les 18h) a la plaça de Correus, i desembocaran divendres a les 20h en un acte públic a l’Auditori de les Dominiques de Carcaixent, obert a la participació i a les preguntes que vulguen plantejar els veïns.

Bloc-Compromís ha imprès més de 6.000 còpies d’un número especial de la revista InfoBloc monogràfic sobre el tema de Correus, que ja es pot descarregar també des d’Internet ací. També la xarxa bull d’activitat informativa, amb apunts informatius, respostes, comparticions o retuits mitjançant la pàgina web del col·lectiu i els perfils de Facebook i Twitter, on es pot seguir fàcilment gràcies al hashtag (etiqueta) #ExpliquemCorreus. Durant la primera jornada de la campanya, les xarxes socials acumularen vora 300 interaccions.

Tot plegat, una bona mostra de l’interés popular que suscita l’obra innecessària de compra i demolició de Correus, que tindrà un cost per a les arques municipals de més de 400.000 euros.

Arxivat en: Economia, Participació, Política, Urbanisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *