PLE NÚMERO CINC

(24-ABRIL-2014) 20h

ORDINARI

ORDRE DEL DIA

 

A) PART RESOLUTIVA

1. Proposta d’aprovació de les actes nº 2 i 4, corresponents al 27 de febrer i 27 de març, respectivament.
2. Ratificació Decrete d’Alcaldia núm. 870/14, relatiu a les al•legacions presentades per D. Javier Marchesi Alcober, en representació de la Mercantil Vilella Gestió S.L., contra acord de Ple de data 28/11/2013.
3. Proposta d’aprovació del Conveni de Col•laboració entre l’Ajuntament de Carcaixent i la Fundació Santa María La Real-Centre d’Estudis del Romànic per a la implantació del programa “Llançadores d’Ocupació i Emprendimiento Solidari”.
4. Proposta d’aprovació del Conveni de Col•laboració entre l’Ajuntament de Carcaixent i la Conselleria de Benestar Social per a la promoció de l’acolliment fa miliar i el reconeixement institucional de les famílies educadores.
5. Proposta d’aprovació del Conveni de col•laboració entre la Diputació de València i l’Ajuntament de Carcaixent per a “ RENOVACIÓ A LED DE L’ENLLUMENAT DE LES VIES PÚBLIQUES”

 
B) ASSUMPTES NO DICTAMINATS EN COMISSIÓ INFORMATIVA

6. Escrit de Dª Ana Calatayud Tortosa, del Grup Municipal d’ UxV, sol•licitant anul•lació de l’acord d’aprovació provisional del barem de mèrits específics corresponents al concurs ordinari del lloc de treball de Secretari de l’Ajuntament.
7. Moció del Grup Municipal Popular sobre proposta de AVA-ASAJA, referida a l’adopció de mesures per a la defensa del sector agropecuari de la Comunitat Valenciana.
8. Moció presentada per Dª Belen Oltra Oltra, del Grup Municipal del PSOE, relativa a l’I.V.A. del sector de perruqueríes.
9. Moció presentada per D. Carles Albert Badenes, com a Regidor no adscrit relativa a la facturació de la llum.
10. Moció presentada per diverses organitzacions sindicals per a la bestreta de l’edat de jubilació dels membres del Cos de la Policia Local.
11. Moció del Grup Municipal del Bloc, sobre irregularitats en el procés de contractació d’agricultors de taronja per part d’empreses de treball temporal.
12. Moció presentada per D. Carles Albert Badenes, com a Regidor no adscrit sobre l’accés a la informació.
13. Moció de Dª Belen Oltra Oltra, del Grup Municipal del PSOE, sobre abonament immediat per part de la Generalitat Valenciana a les famílies afectes de les ajudes atorgades en matèria d’habitatge i que deu des de fa molts anys.
14. Assumptes fóra de l’Ordre dia: Urgències
15. Adonar decrets d’Alcaldia des de l’última sessió plenària.
16. Precs i Preguntes.