Es podran seguir per ràdio i enviar preguntes en directe

Compromís per Carcaixent iniciarà este divendres amb el regidor de Joventut, Transparència i Participació Ciutadana, Natxo Escandell, una ronda d’entrevistes per tal de conèixer quin és l’estat actual de cada àrea. L’objectiu és que els veïns i veïnes de Carcaixent puguen preguntar-li directament al regidor qüestions que els interessen sobre el què s’està treballant o aspectes referents a la política local ja passats o projectes de futur.

El format de l’entrevista combina, per una banda, l’entrevista periodística tradicional on l’entrevistador li farà les preguntes al regidor o regidora en directe i, per altra, se li podran enviar preguntes des de l’apartat “Entrevistes” de la web del col·lectiu o per twitter amb el hashtag #ParlemNatxo. D’esta manera tot aquell que desitge podrà interactuar amb l’entrevistat introduint preguntes noves o fent les aportacions que considere.

Rubén Guillot, nou secretari de comunicació de Compromís per Carcaixent, ha volgut remarcar la importància de la interacció amb la ciutadania per tal de conèixer el treball diari dels regidors “volem que la gent pregunte i conega de primera mà totes aquelles coses que li preocupen del dia a dia i creiem que d’esta manera és pot aconseguir una relació directa entre el poble i els seus representants”.

Per altra banda, Rubén Guillot, ha avançat que amb la ronda d’entrevistes s’inicia una nova etapa comunicativa en el col·lectiu de Carcaixent, que buscarà apropar la feina que s’està fent per part del Grup Municipal de Compromís. Entre les pròximes iniciatives, segons ha explicat el secretari de comunicació, es troba una sèrie de vídeos informatius curts on Paco Salom, Alcalde de Carcaixent, explicarà qüestions d’interès per a la població.

L’entrevista podrà seguir-se, el proper dia 23 de setembre, a partir de les 19:00 hores al web www.compromiscarcaixent.com, tot i que ja poden enviar-se preguntes a l’apartat “Entrevistes”.

La gravació de l’entrevista estarà disponible per poder descarregar-la o escoltar-la online en la web del col·lectiu.