Compromís per Carcaixent renova l’executiva

Compromís per Carcaixent va celebrar el passat dissabte, 10 de novembre, el seu Congrés Local.

El màxim òrgan de representació ha elegit, per unanimitat, la segona Comissió Executiva Local de Compromís de la seua història. A partir d’ara estarà formada per: Pau Àlvarez, com a portaveu local; Mariai Talens, en la secretaria d’Organització; Salva Albert, com a secretari de Finances; Natxo Escandell, representant de Joves. A més actuaran de vocals: Lluís Candel, Fernando Morant, Elisa Landete, Rubén Guillot, Xus Olaso, Ivan Furió, Amparo Puig i una persona representant d’Iniciativa, encara per designar.

També s’ha reelegit el regidor Vicent Albelda, com a representant del col·lectiu de Carcaixent en el Consell General de Compromís.

Rosa Nicolau, portaveu local de l’executiva eixint, va fer repàs de tot el treball realitzat per Compromís des de la seua constitució l’any 2013. A més, va destacar l’augment considerable de militants i simpatitzants produït en els últims anys, el bon estat de les finances del col·lectiu local i l’entrada del partit en el govern municipal de Carcaixent l’any 2015.

Pau Àlvarez, com a nou portaveu local, agafa el relleu amb ganes i il·lusió. Conscient de la tasca que queda per davant de cara a la campanya electoral del pròxim més de març. I amb l’objectiu de què Compromís seguisca sent una eina útil per a millorar el dia a dia de la ciutadania de Carcaixent.

Arxivat en: Política

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *