URGENT!
Hem de reunir-nos a l’Ajuntament per fer propostes amb càrrec al segons fons estatal d’inversió municipal. Ens agradaria recollir les vostres propostes per a portar-les a les reunions. La reunió és imminent, així que si teniu idees, comentaris o propostes sobre on es poden invertir eixos diners, per favor, envieu-nos-les a [email protected] o [email protected].

Els apartats que contemplen les inversions són:

a) Les destinades a la promoció de l’activitat econòmica, la iniciativa emprenedora i la innovació, com ara parcs empresarials, parcs científics i tecnològics, centres de coneixement i vivers d’empresa, així com la seua dotació de infraestructures per a les xarxes de telecomunicació de nova generació.
b) Les de creació, equipament i desenvolupament de infraestructures tecnològiques i de innovació.
c) Les destinades a millorar l’accés a les xarxes i infraestructures de les tecnologies de la informació i de les telecomunicacions fixes i mòbils.
d) Les destinades a impulsar l’estalvi i l’eficiència energètica, així com les energies renovables.
e) Las dirigides a promoure la mobilitat sostenible urbana i reforçar transports menys contaminant, sistemes d’informació de gestió automàtica i control, i millorar la seguretat vial.
f) Les destinades a impulsar l’estalvi i l’eficiència en la gestió dels recursos hídrics. Construcció, adequació o millora de la xarxa d’aigua potable a domicili, de sanejament i d’infraestructures de depuració d’aigüas residuals.
g) Les relacionades amb la gestió i tractament dels residus urbans amb criteris de sostenibilitat.
h) Les destinades a la recuperació i conservació de àrees naturals i masses forestals.
i) Les de prevenció i detecció d’incendis i la neteja i conservació de les masses forestals, zones d’especial rellevància natural i boscs de ribera.
j) La construcció, adequació, rehabilitació o millora de centres educatius.
k) L’adequació, rehabilitació o millora d’edificis de propietat municipal per a l’atenció a persones en situació de dependència, així com la supressió de barreres arquitectòniques i millora de l’accesibilitat.
l) La construcció, adequació, rehabilitació o millora de centres de serveis socials, sanitaris, culturals i esportius.
m) Les de protecció i conservació del patrimoni històric i paisatgístic municipal.
n) Les destinades a la modernització de l’Administració municipal mitjançant processos de gestió documental, digitalització i accés a xarxes de comunicació, fixes i mòbils, amb especial consideració per les que milloren l’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics.
Tipus de despeses corrents finançables.
Programes d’actuació de naturalesa social en que en l’exercici de les seues competències durant 2010, i es troben contemplats en el pressupost municipal corresponent. S’entén per aquest tipus de despesa els relatius a:
a) educació,

b)
serveis d’atenció a les persones en situació de dependència,

c) els derivats de las prestacions de serveis socials i de promoció i reinserció social.