PLE NÚMERO DÍHUIT

( 26-NOVEMBRE-2009 )

ORDINARI

Fent ús de les atribucions que em conferix I’art. 21-1-c) en relació amb el 46, que complementariament s’aplica, de la vigent Llei 7/85 Reguladora de les Bases de Regim Local, convoque a vosté, a la sessió ordinaria que ha de celebrar l’Ajuntament Ple, el dia VINT-I-SIS dels corrents ( DIJOUS ) A LES 20 HORES (8 DE LA VESPRADA) en el Saló de Sessions d’esta Casa Consistorial, per a tractar dels assumptes que més avall s’indiquen, la documentació deIs quals queda a disposició de vosté a partir d’esta data.

ORDRE DEL DlA

1. Ratificació de la sol· licitud a l’Excma. Diputació de Valencia de reinversió de baixa, per a

I’execució de “Obres de Millora en camp de futbol”Quatre Camis”.

2. Proposta d’aprovació de les obres a incloure dins deis PPOS-2010.

3. Proposta d’aprovació de les obres a incloure dins del Pla d’Actuacions Programades (PAP) 2010.

4. Proposta d’aprovació de les obres a incloure dins del Pla Provincial de Camins Rurals (PCR) 2010.

5. Proposta d’aprovació de les obres a incloure dins del Pla Provincial de Nuclis (PN) 2010.

6. Proposta d’aprovació del protocol de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, l’Academia Valenciana de la Llengua i l’Ajuntament de Carcaixent, per a la coordinació de les actuacions en materia de normalització del valenciá.

7. Proposta d’aprovació provisional de la derogació de l’Ordenanc;a Reguladora de la Taxa per subministrament domiciliari d’aigua i l’Ordenanc;a Fiscal reguladora de la Taxa de Clavegueram; i aprovació provisional de I’establiment i imposició de la Taxa per prestació del servici d’abastiment i subministrament d’aigua potable i clavegueram.

8. Moció del Grup Municipal del Bloc, sobre mesures a adoptar per a evitar la continua degradació del riu Xúquer.

9. Moció del Grup Municipal del Bloc, sobre suport a iniciatives que s’impulsen per a anul·lar el procés judicial i posterior condemna del poeta valenciá Miguel Hernández.

10. Informes i comunicats.

11. Precs i preguntes.



Carcaixent, 23 de Novembre de 2009.



L’Alcaldessa,