Com us anunciàvem ja fa alguns dies hem preparat per al proper diumenge 21 de març una visita guiada per conéixer alguns dels tresors arquitectònics de la ciutat de València, recentement restaurats per la Fundació “La Llum de les Imatges” i que es mostren sota el nom de “La Glòria del Barroc”. Es tracta en concret de les esglésies de sant Esteve, sant Martí i sant Joan de la Creu (antigament de sant Andreu), totes elles al centre històric de la ciutat, ja que van ser bastides immediatament després de la conquesta, tot i que en segles posteriors foren profundament remodelades.

En aquesta ocasió ens acompanyarà de nou Santi Tormo, arquitecte tècnic, professor a la UPV i especialista en restauració, que ha participat entre moltes altres coses en les restauracions de la torre de Santa Catalina, els banys de l’Almirall, les muralles i la seu de Xàtiva, el castell d’Alaquàs, l’església del Salvador de Borriana… i també en les dels edificis que visitarem.

La visita començarà a les 10.00 h des de l’Almodí, per la qual cosa, si no teniu pensat acudir-hi directament, ens veurem a les 8.45 a l’estació de trens de Carcaixent (cadascú que es compre el seu bitllet). L’hora prevista per finalitzar l’activitat són les 13.30, i queda a criteri de cadascú si tornar a casa a dinar o romandre a València.

I per últim em queda dir-vos el preu. Seran 5 euros per persona, per pagar les entrades, el guiatge de la visita i fer-li el detallet a Santi.
IMPORTANT. Les places són limitades així que cal que em confirmeu l’assistència (678 66 14 69 o [email protected]).