Hui dijous, a la seu de l’Associació de Veïns dels Quatre Camins, iniciem la segona ronda de reunions pels barris de Carcaixent que donarà continuitat a la campanya “El Bloc al teu costat” de finals de 2010, en què ja es van recórrer diversos barris i zones de la localitat per informar la ciutadania de l’activitat del Bloc i oferir-se, no sols com alternativa de govern, sinó com a instrument per facilitar les coses. En aquell moment vam fer onze reunions que serviren per confirmar el descontent de la ciutadania de Carcaixent en relació a la gestió municipal.

Ara, amb la nova tanda de reunions, que duran per lema “El Bloc t’informa, el Bloc t’escolta”, el col•lectiu inicia el procediment previ a la confecció del programa electoral amb què concorrerà el 2011, per a la qual cosa és imprescindible fer una radiografia de la situació actual de Carcaixent i, sobretot, de les necessitats i inquietuds que presenten els veïns. A la vegada, el Bloc espera recollir les demandes dels veïns per plantejar-les al plenari abans de l’inici de les vacances.

Novament el Bloc fa així bandera del lema amb què concorregué a les darreres eleccions, política de baix cap a dalt, i es disposa a recórrer tots els sectors del poble abans que finalitze el curs escolar.

Recordeu que també ens podeu trobar al facebook.