ORDRE DEL DIA PLE ORDINARI JUNY

PLE NUMERO SET

(28 – Juny -2012)

ORDINARI

Fent ús de les atribucions que em confereix l’art. 21 gen c) en relació amb el 46, que complementàriament s’aplica, de la vigent Llei 7/85 reguladora de les bases de règim local, convoco a vostè a la sessió ordinària que s’ha de celebrar el Ajuntament Ple, el dia VINT-I-HUIT dels corrents (DIJOUS) A LES 20 HORES (8 DE LA VESPRADA) al Saló de Sessions d’aquesta Casa Consistorial, per tractar dels assumptes que més avall s’indiquen, la qual documentació queda a disposició de vostè a partir d’aquesta data.

ORDRE DEL DIA

1. Proposta d’aprovació de les actes núm. 4 i 5, corresponents al 26 d’abril i 4 de maig de 2012, respectivament.
2. Proposta d’aprovació de la fixació de les festes locals, amb caràcter no recuperables per a l’exercici de 2013.
3. Donar compte de la resolució de la directora general de Seguretat i Protecció Ciutadana, concedint una felicitació pública al Intendent-Cap D. Fernando Robles Calatayud i l’agent de la Policia Local D. Antonio Gadea Fernández.
4. Donar compte de la resolució del conseller de Governació, i concedir la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc a dotze policies locals pels seus 25 anys de servei.
5. Proposta d’aprovació de la pròrroga del Conveni amb la Conselleria de Justícia i Benestar social, per al desenvolupament del programa “Major a Casa”.
6. Moció del Grup Municipal del PSOE, sobre la no exempció de tribut de l’IBI a l’Església Catòlica, instant el Govern a presentar una Llei de Llibertat de Consciència i Religiosa.
7. Moció del Grup Municipal del Bloc, sobre modificació de l’ordenança en matèria de Guals.
8. Informes i comunicats.
9. Prec i preguntes.