BLOC COMPROMÍS PER CARCAIXENT RELLANÇA LA SEUA WEB PER MILLORAR EL CONTACTE AMB LA CIUTADANIA

Bloc Compromís ha fet de la transparència i la proximitat l’eix fonamental de la seua acció política. A Carcaixent, durant la present legislatura, en la qual s’ha duplicat el nombre de regidors a l’Ajuntament (en passar de 3 als 6 actuals), s’ha incrementat notablement el nombre de propostes i l’activitat 2.0 a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Issuu, Youtube) i també a peu del carrer, amb la continuïtat de les campanyes informatives pels barris o la més recent #ExpliquemCorreus per facilitar als veïns una completa explicació del cost que té per al poble l’innecessari enderroc de l’edifici de Correus.

Ara, el col·lectiu valencianista fa un pas més endavant i transforma www.bloccarcaixent.com en el #WebBloc2.0, amb la finalitat  de millorar el contacte amb els veïns de la ciutat i facilitar informació sobre els temes que els preocupen. A partir d’ara, la ingent activitat del col·lectiu es pot seguir de manera centralitzada des d’aquest nou portal. Amb aquest objectiu, s’ha redissenyat la pàgina per complet i s’hi faciliten enllaços a la resta de finestres que Bloc Compromís té obertes: des dels vídeos amb les principals intervencions als plenaris municipals o els últims tuits fins a la descàrrega de la versió digital de la revista InfoBloc o l’agenda d’actes als quals acudeixen els regidors en representació institucional.A banda d’informar sobre les accions del col·lectiu Bloc Compromís a nivell local, l’internauta també hi trobarà enllaços a notícies del treball dels diputats de la coalició a les Corts Valencianes o a les Corts de Madrid, així com informació d’interés públic per a la ciutadania.

Ens podeu enviar els vostres dubtes o preguntes a , a més a més de poder rebre periòdicament les últimes noticies(tant de Bloc Compromís, com les referides a Carcaixent) al vostre e-mail, subscrivint-vos a l’apartat InfoMailing.

El grup Bloc Compromís a les Corts Valencianes prepara una ambiciosa proposta de Llei de la Transparència, i som conscients que des dels municipis també podem contribuir, i molt, a estretar lligams entre l’acció política i les inquietuds ciutadanes, per fer una política al servei de les persones. Bloc Compromís per Carcaixent mantenim ben viva la promesa de contribuir a construir una ciutat per a viure, treballar i ser feliç, amb la qual ens vam presentar a les últimes eleccions. La informació directa i de qualitat, la transparència i el contacte i la interacció permanent són els millors instruments per consolidar una societat més democràtica, cohesionada i participativa. Aquest és el nostre Compromís, i la nova web vol ser un pas més en aquesta direcció.

Arxivat en: Moviments Socials, Participació, Política

Comentaris

  1. Bloc Compromís diu:

    Gràcies per les felicitacions! mitjançant aquest web, hem volgut donar-vos una porta oberta a la comunicació propera i transparent del nostre grup a l'Ajuntament i del que ocorre al nostre poble. Així que aquest web, també es vostre

  2. agustin diu:

    Enhorabona per tota la tasca feta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *