LA DELEGACIÓ DEL BLOC DE CARCAIXENT EN EL VI CONGRÉS NACIONAL

Els militants del Bloc de Carcaixent van triar, el passat 24 de juliol del 2012, la delegació que representarà el col·lectiu en el VI Congrés Nacional del Bloc, que se celebrarà a València els dies 29 i 30 de setembre.

Els huit membres de la delegació són:

 1. Vicent Albelda, secretari local
 2. Salva Albert
 3. Ivan Martí, regidor del grup municipal
 4. Rafa Oliver, membre de la ponència d’innovació organitzativa i estatuts
 5. Desirée Palma, regidora del grup municipal
 6. Vicent Lluís Roca, regidor del grup municipal
 7. Paco Salom, portaveu del grup municipal
 8. Mariai Talens

A més dels suplents:

 1. Pau Álvarez
 2. Agustí Escandell
 3. Rubén Guillot
 4. Agustí Lorente
 5. Rosa Nicolau, regidora del grup municipal
 6. Josep Joan Sampedro
 7. Ricard Torres

La delegació de Carcaixent, amb huit membres, és una de les més nombroses d’entre els pobles de més de 20.000 habitants. A més compta amb Rafael Oliver, membre de l’equip redactor de la ponència d’innovació organitzativa i d’estatuts.

Es preveu una gran participació de tots els col·lectius locals del Bloc d’arreu del País Valencià, a la vista dels resultats de les últimes eleccions municipals, autonòmiques i generals.

El Congrés Nacional és el màxim òrgan de decisió del Bloc. Determina la línia política i estratègica, aprova i modifica els estatuts i estableix el programa polític que s’ha de seguir.

La celebració del Congrés Nacional està precedida per un ampli debat sobre les qüestions polítiques, estratègiques i organitzatives previstes en l’ordre del dia, tot garantint la màxima participació de tots els membres de l’organització.

El dia 29 de setembre, el secretari general, Enric Morera, presentarà l’informe de la seua gestió al capdavant del Bloc durant els últims tres anys i mig. Així mateix es debatran les ponències i les esmenes presentades per la militància. El dia 30 s’aprovaran les ponències i s’elegirà la nova executiva i els càrrecs interns del partit.

Arxivat en: Política

Comentaris

 1. Allà anirem, a retrobar-nos amb amics d'altres pobles i avançar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *