Compromís per Carcaixent confia en què l’actuació de la justícia depure totes les responsabilitats que es deriven del presumpte delicte de malversació de fons públics, pel qual ha estat imputada l’alcaldessa de Carcaixent.

Així mateix demana la màxima diligència i independència en la instrucció d’este i qualsevol altre procediment judicial, en especial els de corrupció, en què es trobe immersa l’Ajuntament de Carcaixent, sense cap intromissió partidista.

Compromís per Carcaixent lamenta profundament el dany causat, tant a la imatge com a l’interés general del poble, per l’actuació de l’alcaldessa de Carcaixent. I més encara, en un moment com l’actual, de desafecció generalitzada de la ciutadania cap a la classe política i les institucions democràtiques.

A l’espera de conèixer el contingut complet de l’expedient que té entre mans el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d’Alzira, el col·lectiu Compromís per Carcaixent recorda que alguns dels fets denunciats, com és el cas d’assetjament sexual a una treballadora municipal, han comptat sempre amb l’oposició frontal del Grup municipal Bloc-Compromís a la gestió del cas per l’equip de govern. Així mateix, ha qüestionat, tant en esta com en anteriors legislatures, l’arbitrarietat en algunes de les contraccions efectuades per l’equip de govern.

Compromís per Carcaixent du molts anys reclamant més transparència en tots els àmbits de la gestió municipal, amb la finalitat d’evitar que es produïsquen situacions com esta, que deriven en presumptes casos de corrupció.