PLE NÚMERO DOS

(28-FEBRER-2013)

ORDINARI

 

ORDRE DEL DIA

 

1. Proposta d’aprovació de l’acta número 12, corresponent al 2012.12.20.

INTERIOR
2. Donar compte de la concessió de la Creu al Mèrit Policial, amb distintiu blanc, als policies locals que han complert els 25 anys de servei.

3. Proposta de regulació de les absències per malaltia o accident que no donen lloc a incapacitat temporal.

HISENDA
4. Proposta de modificació del Pla d’Ajustament per a la contractació de personal temporal i concessió de subvencions.

URBANISME
5. Escrit presentat per D. Vicente A. Salom Talens, acceptant el valor d’expropiació en l’expedient del “Barranc de Vilella”.

6. Proposta d’aprovació definitiva de l’Ordenança de Declaració Responsable en matèria d’activitats.

7. Ratificació del Decret d’Alcaldia núm. 420/2013, de data 2013.02.13, relatiu a desestimació d’al·legacions contra l’inici de l’expedient de rescissió de la condició d’Agent Urbanitzador al Sector Nord de Carcaixent.

URGÈNCIES
8. Expedient sobre celebració acte cívic de commemoració de l’11 de març pròxim.

9. Proposta d’aprovació del Conveni entre la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Infraestructures Territori i Medi Ambient, i l’Ajuntament de Carcaixent, per atendre les necessitats de les famílies que hagin perdut el seu habitatge habitual com a conseqüència de desnonament hipotecari o altres causes excepcionals mitjançant la utilització d’habitatges de titularitat pública i els contractes d’arrendament d’interès social.

10. Adhesió del Conveni de la Diputació sobre assessorament desnonaments.

MOCIONS
11. Donar compte de la moció de l’Ajuntament d’Alzira, subscrita per D. Enrique Montalvá Espanya, Regidor del Grup Popular, relatiu a l’acord agrícola amb el Marroc, aprovat pel Parlament Europeu.

12. Moció del Grup Municipal Popular, sobre revocació de manera immediata a l’acord del Consell de Ministres relatiu a l’indult del conductor homicida del veí d’Alzira José Alfredo Dolz.

13. Moció del Grup Municipal Socialista sobre adhesió amb la coordinadora d’AMPA de centres d’ensenyament públic de Carcaixent i dels consells escolars dels centres públics Francisco Pons i Navarro Donaràs.

14. Moció del Grup Municipal del Bloc, relativa a la derogació de l’art. 16 de la Llei 11/2003, sobre l’Estatut de les Persones amb Discapacitat.

15. Moció de Carles Albert Badenes, com a regidor no adscrit, sobre assessorament a les persones afectades per desnonaments.

16. Mocions d’urgència grups polítics.

17. Informes i comunicats.

18. Precs i preguntes.