Compromís per Carcaixent enceta una nova ronda pels barris de la ciutat amb el lema “Barris amb Compromís”. En estes reunions, obertes a la participació de tot el veïnat, els sis regidors de Compromís a l’Ajuntament de Carcaixent, retran comptes dels dos anys de legislatura, les mocions presentades, les propostes defensades i el control exercit a l’equip de govern, format pel bipartit PP-PSD. Amb esta nova campanya, el col·lectiu local continua amb la seua voluntat d’acostar la política municipal a totes i tots els ciutadans. “Des de fa anys els veïns de Carcaixent saben que periòdicament nosaltres tornem a escoltar-los i a respondre les seues preguntes i inquietuds. És una de les nostres senyes d’identitat, la comunicació amb el poble, que altres obliden. Si volem governar per al poble, cal escoltar el poble”, explica el portaveu del grup municipal, Paco Salom.

La ronda de visites als barris de Carcaixent començarà el pròxim dimarts, 16 d’abril de 2013 a les 19.30 hores al local de l’Associació de Veïns dels Quatre Camins. A aquesta reunió li seguiran, per ordre: dijous, 18 d’abril de 2013  a l’Associació de Veïns de la Muntanyeta; dimarts, 23 d’abril a l’Associació de Veïns de Santa Bàrbara; divendres, 26 d’abril a l’Associació de Veïns les Barraques i Dijous, 2 de maig a l’Associació de Veïns de Cogullada. Les reunions seran sempre a les 19,30 hores.

Compromís traslladarà als ciutadans en aquestes reunions tota la informació sobre propostes que han presentat al govern local (PP-PSD) que a hores d’ara continuen en estudi, com ara la proposta d’ORA gratuïta, la de modificació de l’ordenança de guals permanents o el nou reglament orgànic municipal. Explicaran també el procés de creació de les borses d’emergència social o la situació econòmica municipal. A més, com en cadascuna de les campanyes realitzades, satisfaran les consultes i peticions del públic assistent o d’aquells que a través de les xarxes socials vulguen deixar les seues preguntes al grup municipal. “Com a novetat en aquesta campanya, els veïns que ho desitgen podran participar virtualment a través de Twitter, amb l’etiqueta #BarrisAmbCompromis“, informa Salom. “Aquesta via informativa a través d’internet ha tingut una gran acollida entre els ciutadans de Carcaixent. Ja compartim tota la informació d’interés a la nostra pàgina web, i als perfils de Facebook i Twitter. Molts veïns segueixen el ple municipal a través de Compromís i veuen els vídeos de les intervencions que oferim a Youtube”, continua el portaveu, “Però no podem deixar d’eixir al carrer per parlar amb tots aquells que no hi tenen accés a aquestes xarxes i als qui és necessari escoltar i atendre”.