Joan Baldoví visita Carcaixent

El diputat de Compromís al Congrés participa en l’acte central de la campanya de les eleccions al Parlament Europeu. I es reuneix amb gent representativa de diferents sectors econòmics i socials de Carcaixent.

Compromís per Carcaixent va celebrar ahir l’acte central de campanya en l’Auditori municipal de les Dominiques amb la presència d’Albert Furió i Reis Gallego, de la candidatura de Compromís al Parlament Europeu; Paco Salom, portaveu del grup municipal i Joan Baldoví, diputat del Congrés. Davant un auditori ple van explicar les línies principals del programa electoral de la coalició Compromís: Primavera Europea.

En el seu discurs, Paco Salom va animar la ciutadania perquè siga valenta i faça realitat el canvi polític a l’Ajuntament. I es va comprometre a treballar per Carcaixent amb trellat i des del sentit comú, cosa que els governs del PP mai han demostrat. I com a exemples de destrellats populars va posar l’aulari inacabat de la Universitat Catòlica i l’enderrocament de l’edifici de Correus.

Paco Salom va anunciar que: “si la ciutadania dóna l’alcaldia a Compromís en la pròxima legislatura, oferirem delegacions a tots els membres de la corporació que vulguen col·laborar. La gestió última i la responsabilitat serà nostra, però no permetrem que es perda cap aportació vàlida per a Carcaixent. Tot aquella persona que vulga treballar per Carcaixent, podrà fer-ho”.

D’altra banda, Joan Baldoví va explicar la seua tasca al Congrés i va justificar la necessitat de tindre una veu valenciana i valencianista a Europa. “Com em deia un veí de Carcaixent aquest matí, necessitem algú que es crega les possibilitats del nostre territori a Europa, Jordi Sebastià és eixa persona, estem segurs”, va afirmar Baldoví. A més, va remarcar que: “votar una opció minoritària pot ser més beneficiosa per als valencians i valencianes que votar PP i PSOE”. Segons el diputat: “la pràctica ens ha demostrat que votar partits grans no es tradueix en res beneficiós per a la Ribera”.

Prèviament, el diputat riberenc s’havia reunit amb gent representant de distints àmbits econòmics i associatius de la ciutat per escoltar, de primera mà, aquelles coses que preocupen i en les quals Compromís pot resultar d’ajuda.

En la reunió es van tractar assumptes tan importants com: el treball tan necessari i, al mateix temps complementari al de les Administracions públiques, que fa el banc d’aliments SOS Carcaixent, la problemàtica de l’aigua per als pobles de la Ribera i la necessitat d’arribar a grans consensos en el tema dels transvasaments del riu Xúquer o el corredor mediterrani, infraestructura que resultaria molt beneficiosa per a la ciutat de Carcaixent, entre molts altres.

Arxivat en: Política

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *