Els resultats a Carcaixent evidencien la caiguda del Partit Popular i del PSOE, que perden més del 50% dels vots obtinguts en les eleccions europees de 2009.

Per al Grup Municipal Bloc-Compromís de Carcaixent la nit del 25 de maig es va convertir en una nit de doble celebració, ja que la coalició a més d’aconseguir la obtindre l’escó per a Jordi Sebastià al Parlament Europeu, a nivell local, assolia uns resultats històrics.

“No podem més que estar feliços i agraïts”, declarava Paco Salom en concloure el recompte. “Els ciutadans i ciutadanes de Carcaixent, en una contesa electoral europea, ens han situat com a segona força, multiplicant els nostres resultats per 7 respecte a les eleccions europees de 2009. Hem passat de 213 a 1581 vots”, explicava el portaveu de Compromís. “Açò ens dona forces per continuar en el camí. Carcaixent ens ha dit que confia en nosaltres i que vol un canvi de veritat. Nosaltres no podem més que donar les gràcies i repetir novament que tenim el compromís de continuar treballant per aconseguir eixe canvi al 2015. Tenim les ganes, tenim la capacitat de treball, i també trellat i valentia, i ara, a més, tenim constància del suport amb el que comptem, i això ens encoratja a seguir en la mateixa direcció”, conclou Salom.

Els resultats a Carcaixent no sols evidencien el gran suport a la coalició que lidera Salom, sinó que també deixen clara la gran pèrdua de suport tant del Partit Popular com del PSOE, que perden més de 3100 i 1300 respectivament.