Compromís ha organitzat un acte electoral per al pròxim dijous, 25 d’abril, amb la participació de Fran Ferri, candidat a les Corts Valencianes i Clara Ferrando, candidat al Congrés. Serà a partir de les 19.30 hores a l’Auditori municipal de les Dominiques (c/ Rector Monzó, 8).

L’acte també comptarà amb la intervenció de Paco Salom, candidat de Compromís a l’alcaldia de Carcaixent.

 

ELECCIONS AUTONÒMIQUES

Fran Ferri (Canals, 1984) és enginyer en organització industrial. Diputat de les Corts Valencianes des de l’any 2011. Actualment, és el síndic del Grup Parlamentari de Compromís.

En el procés de primàries a les eleccions autonòmiques del 26 d’abril de 2019 va ser triat cap de llista per la circumscripció de València. I concorre en el número 2, per darrere de Mònica Oltra, candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana.

ELECCIONS GENERALS

Clara Ferrando (València, 1973). Llicenciada en Dret i Econòmiques. Directora de banca privada. Ha estat secretària autonòmica d’Hisenda de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana des de juliol de 2015 fins el passat 30 de març.

En el procés de primàries de la Coalició Compromís per a les eleccions generals va ser triada en el lloc 2, de la llista per la circumscripció de València, per darrere de Joan Baldoví.