Agafa les delegacions de Paula Lozano, que va presentar la seua renúncia per motius personals el passat octubre

Ana Garrigues Arbona va jurar el càrrec de regidora en el Ple Municipal celebrat el dilluns. Agafa el relleu de la regidora Paula Lozano, que va presentar la seua renuncia en la sessió ordinària d’octubre per motius personals i professionals. En el seu moment, la pròpia regidora va explicar que les raons que han motivat la decisió són  personals i professionals que no li permeten desenvolupar les competències que tenia designades amb la dedicació que desitjaria.

Ana Garrigues, que ocupava el número 8 de la llista presentada per Compromís per Carcaixent a les eleccions de 2019, agafarà les regidories que tenia delegades Paula Lozano, Medi Ambient i Turisme. Durant la presa de possessió Ana Garrigues va manifestar la seua voluntat de treballar pel poble de Carcaixent amb responsabilitat i il·lusió.  Ricard Torres,  número 7, va renunciar a entrar a formar part de l’Equip de Govern per motius laborals i familiars.

Ana Garrigues Arbona (Carcaixent, 1968). És llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de València i Diplomada en Magisteri per la Universitat Catòlica San Vicente Màrtir. La seua trajectòria professional està vinculada a la docència des de l’any 1996. Ha exercit en Catalunya i en Andalusia. En la actualitat treballa com a professora en una escola de formació de persones adultes