Compromís per Carcaixent ha organitzat un seguit d’actes per a la campanya electoral, que tindrà lloc entre els dies 12 i 26 de maig.

A banda dels encontres programats en les associacions de veïns de cada barri, estan previstos quatre actes sectorials en les escoles públiques i CIM on s’abordaran temes fonamentals per a la gestió municipal com puguen ser: la mobilitat urbana, l’urbanisme, el turisme, l’educació, la joventut o serveis socials per a les persones majors.

La campanya arrancarà el divendres, 12 de maig, amb l’acte de presentació de la candidatura, que comptarà amb el suport de M. Josep Amigó i Ferran Barberà, candidats a les eleccions autonòmiques. I finalitzarà el divendres, al 26 de maig, amb un sopar popular i una actuació musical. 

La llista de Compromís per a les eleccions locals barreja la incorporació de gent jove i nous perfils que aporten il·lusió renovada i aire fresc al projecte. Però, també, té molt en molt en compte l’experiència que, segur, aportaran els regidors actuals i altres persones amb capacitat de gestió.

Els actes programats són els següents: