Compromís per Carcaixent planteja una campanya electoral a peu de carrer

El col·lectiu Compromís per Carcaixent ha organitzat a partir del dijous 9 de maig una intensa campanya electoral que, seguint la dinàmica habitual, recorrerà tots els barris de la ciutat. A banda dels encontres programats en les associacions de veïns de cada barri, estan previstes tres nits d’oci i dos actes sectorials on s’abordaran temes fonamentals per a la gestió municipal com la mobilitat i les polítiques de serveis socials.

L’objectiu dels diferents encontres previstos és explicar la gestió feta per l’equip de govern de Compromís els darrers quatre anys i exposar les propostes de cara a una possible reelecció de Paco Salom com a alcalde de Carcaixent. En el programa electoral de Compromís destaquen, com a eixos bàsics d’actuació, la continuació de la responsabilitat i el trellat de la gestió municipal, en especial en l’àrea econòmica; la continuïtat en la millora dels serveis municipals i l’adaptació de l’espai urbà als usos i necessitats de les persones.

El gros de la campanya arrancarà el dissabte 11 al Passeig amb l’acte de presentació de candidatura que estarà acompanyat de l’humor dels monologuistes,Carlos Amador i Carol Tomàs i la festa i comboi de la xaranga Kogollonuts. La llista de Compromís per a les eleccions municipals barreja l’experiència dels regidors que han estat al govern esta legislatura amb la incorporació de noves persones amb perfils tècnics i gent implicada en els diferents àmbits de la societat civil de Carcaixent.

Els actes programats són els següents:

Calendari d’actes

Dia Acte Lloc Hora
Dissabte 11 de maig Presentació candidatura Passeig 21:00 hores
Dilluns, 13 de maig Acte electoral

Quatre Camins

AAVV Quatre Camins 19:30 hores
Dimarts, 14 de maig Acte electoral

Cogullada

AAVV Cogullada 19:30 hores
Dimecres, 15 de maig Acte electoral

Majors

Centre Integral de Majors (CIM) 17:00 hores
Dijous, 16 de maig Acte monogràfic

mobilitat

CEIP Navarro Daràs 19:30 hores
Divendres, 17 de maig Acte electoral

Santa Bàrbara

AAVV Santa Bàrbara 19:30 hores
Dissabte, 18 de maig Acte electoral

orquestra

Passeig 19:00 hores

23:00 hores

Dimarts, 21 de maig Acte electoral

Les Barraques

AAVV Les Barraques 19.30 hores
Dimecres 22 de maig Acte monogràfic

Benestar Social

CEIP Víctor Oroval 19:30 hores
Dijous, 23 de maig Acte electoral

la Muntanyeta

AAVV La Muntanyeta 19:30 hores
Divendres 24 de maig Acte tancament campanya Pl. Miguel Hernández 21:00 hores

 

Arxivat en: Política

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *